• U bent hier : Home > ALLERLEI > LOTTERY SHOOT
 • Lottery shoot

  lottery_prijzentafel_2014.jpg


  Verslag van de 6de SKW Lottery Shoot 2014

  Op zondag 21 September 2014 richtte SKW de 6de lottery shoot in. Deze vond plaats in de schietstand Zilverberg te Kontich.

  Er werd op de 50m lijn geschoten, zittend en met beide armen gesteund. De mensen met een kijker schoten op een olympische 25m kaart, de mensen die met keep-korrel schoten deden dit op een snelvuur pistool kaart.


  Lottery_schooting_2014.jpg Lottery_schooting_a_2014.jpg


  Er was toch wel een leuke opkomst van de kandidaat winnaars...
  Gelukkig waren er ook een aantal enthousiaste mensen die een lotje hadden gekocht ondanks dat ze niet konden komen.
  Bij de inschrijving kregen de deelnemers een mooi setje met balpen en vulpotlood als aandenken.

  Na het einde van alle schietbeurten omstreeks 17u00 werd de stand terug vrijgemaakt zodat de werkploeg de 100m stand verder kunnen afwerken zodat weldra deze ook definitief in gebruik kan genomen worden.

  Omstreeks 18u00 werd er onverwacht een prijzentafel klaargezet door Wapenhandel Andreas uit Aartselaar, door iedereen wellicht gekend. De deelnemers die geschoten hadden mochten daarna toch nog een prijs komen kiezen, zo had iedereen die naar de trekking was gekomen toch nog een prijs.

  Lottery_prijsuitreiking_2014.jpg Lottery_winnaar_2014.jpg


  Daarna heeft een onschuldige hand het winnende nummer uit het lotto apparaat laten komen. Sigrid de jonge dame in kwestie is de dochter van Dhr.Huyghe, zij mocht de trommel enkele keren laten ronddraaien en dan een nummertje eruit laten komen.... en... het winnende nummer behoorde toe aan Dhr. Morren...

  Hij was echter niet aanwezig, maar hij werd opgebeld en gevraagd of hij de leveraction kon komen afhalen...eerst geloofde hij het niet en dacht dat men hem voor de gek hield, daarvan moesten we hem overtuigen met luid gejuich over de telefoon.
  Geen 35 minuten later kwam hij met een zeer grote glimlach de kantine binnen.
  Bij deze een oprechte proficiat aan de winnaar van de lottery shoot...

  Hopelijk is onze volgende editie, dan al de zevende, een even groot succes. Dank aan iedereen die aan dit succes heeft meegewerkt, of zich heeft ingezet om dit te realiseren.

  Verslaggever en fotograaf ter plaatse
  CVR

  SYMPATHISANTEN
  © IGNITE | Next Level Communication 2007