Vanaf 1 november 2023 is uw aanvraag tot lidmaatschap reeds geldig voor het jaar 2024. Zodra het dossier en de betaling in orde is, bent u al lid voor 2024 en de resterende dagen van 2023.
Download hieronder het formulier voor aanvraag lidmaatschap 2023 en print het, indien mogelijk, recto-verso.

Indien u graag een vollledig overzicht bekomt via email, gelieve je gegevens door te sturen naar tineke.skw@gmail.com

Dit volledig ingevuld persoonlijk af geven aan de secretaris of een ander bestuurslid, ofwel opsturen (NIET AANGETEKEND) naar de Secretaris SKW Rodyns Tineke, Keizer Karelstraat 22 te 9120 Melsele, gsm 0477 44 25 07 (na 19:00), e-mail tineke.skw@gmail.com.

Verplicht bij te voegen bij de aanvraag

  • Recente pasfoto (AAN HET DOCUMENT HECHTEN)
  • Bewijs van goed zedelijk gedrag (niet ouder dan 3 maand) refererend naar de schietsport (sportschutter, schuttersclub, sportschutterslicentie) en MET VERMELDING art. 596.1-5A ofwel een recto verso kopie van uw geldige sportschutterslicentie.

  • Indien niet in het bezit van wapens met vergunning, noch een (voorlopige) sportschutterslicentie, dient het document VL1, aanvraag voorlopige sportschutterslicentie, eveneens bijgevoegd te worden met de gevraagde stukken.

  • Indien nog niet in het bezit van een sportschutterslicentie, toevoegen van een ingevuld en ondertekend VL3 ( zie hieronder)  om via de club als nieuw lid een voorlopige SSL te kunnen aanvragen.

  • Indien in bezit zwaar kaliber geweer waarmee u op de Militaire stand te Brasschaat wil gaan schieten : Bijkomend aansluiten bij FROS €35,00 en €35,00 Brasschaat extra storten en rijksregisternummer op het document invullen. Als men er ook wedstrijden wil schieten, eveneens het nummer van de sportschutterslicentie invullen.
    LET OP : er kan maar tot 6 december 2023 ingeschreven worden voor 2024. In de loop van het jaar is dit NIET mogelijk !

Formulieren downloaden